We zijn een duo bestaande uit Nelly Koetsier (piano en vertelkunst) en Nienke Dekker (klarinet, tenorsax en dans). Zo'n vijftien jaar geleden werden we voor het eerst gevraagd een uitvoering te geven buiten op een plein.Toen hebben we ons vernoemd naar the Flight of the Bumble Bee van Rimsky-Korsakov.

Wat hebben we te bieden?

  • Gouwe Ouwe en Nieuwe Gouwe: een jazzprogramma met muziek van jazzgrootheden en nieuwe jazzcomposities van eigen hand zoals Bumble Bee Bounce en Raga in B.
  • Duo Bumble Bee klassiek & modern: romantische componisten waaronder Brahms en Schumann of componisten van nu zoals de eigenzinnige Roberta Runtentans.
  • Vergeten Componisten: kent u de naam Linda Bandara? Een bijzondere componiste uit Oostenrijk die opgroeide op Java begin vorige eeuw en zich liet inspireren door gamelanmuziek. Of ook interessant: de Japanse componist Hikaru Hayashi, die een bewonderaar was van de Oostenrijkse componist Hanns Eisler en een werk voor klarinet en piano aan hem opdroeg.
  • Danskunst: uitvoeringen van klassieke Javaanse hofdans en voorstellingen met pentjak silat, de fijnzinnige martial art uit IndonesiĆ«, gecombineerd met vertellingen, video en (electronische) klanken.
  • Daarnaast is er de Duo Bumble Bee aan Huis Podcast waarin we allerlei muziek laten horen en vertellen over ons programma: luister via Spotify.

Wilt u een optreden bij u thuis? Stuur een mail aan: info@nino-kunstservice.nl.


1 opmerking:

Nelly zei

hallo, heel leuk
Nelly